Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Johan Derksen boeken?

Johan Derksen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Johan Derksen

Wilt u Johan Derksen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Johan Derksen

Johan Derksen, directeur en hoofdredacteur van Voetbal International en Sport International, geniet vooral bekendheid als voetbalanalyticus van het RTL-televisieprogramma Voetbal International.
Hij werd op 31 januari 1949 geboren in Heteren en speelde betaald voetbal voor Go Ahead, Cambuur, Veendam, Haarlem en MVV. Als journalist begon hij bij de Noord-Ooster, via Het Nieuwsblad van het Noorden belandde hij begin 1977 bij Voetbal International.

Johan Derksen is een gevreesd columnist, een opiniebepaler en een flamboyante televisiepersoonlijkheid. Hij werd gekozen tot Hoofdredacteur van het Jaar, Sigaren-roker van het Jaar en Slechts geklede man van het Jaar.

Hij functioneert intussen vanaf 1966 in de wereld van het klatergoud, het profvoetbal. In het voetbalwereldje is hij een van de weinigen die nog zijn mening durft te geven, waardoor hij als een kleurrijke querulant te boek staat. Je houdt van hem of je haat hem, een tussenweg bestaat er niet.

Een confrontatie met Johan Derksen is wel een garantie voor een boeiende discussie.

Als tegengif voor de dagelijkse dosis voetbal, gebruikt Johan Derksen americana en blues. Johan Derksen reist ieder jaar naar Amerika om zich te verdiepen in zijn passie en presenteert al jaren muziekprogramma's op de radio.

Johan Derksen wordt regelmatig als gast aan tafel gevraagd bij actualiteiten programma's, zoals o.a. "De wereld draait door" en "Pauw en Witteman". Ook voor een tv- en radiocommercial weet men Derksen te vinden.

Johan Derksen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Johan Derksen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Johan Derksen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Johan Derksen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Johan Derksen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.