Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Joey Hartkamp boeken?

Joey Hartkamp boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Joey Hartkamp

Wilt u Joey Hartkamp direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Joey Hartkamp

Joey Hartkamp de zanger uit Arnhem die sinds zijn debuut in september 2013 door vele de titel van 'Rijzende ster' krijgt, is in een sneltrein vaart bezig om met zijn energieke en spetterende optredens heel Nederland te veroveren.

Naast zijn eigen repertoire met o.a. de recente zomerknaller 'Hoor Je M'n Hart' zingt de zanger ook bekende hits van o.a. Marco Borsato, Andre Hazes, Rene Froger, Wolter Kroes en vele andere!

Een ding is zeker. Met deze rasechte zanger én entertainer is het gegarandeerd feest!

Joey Hartkamp boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Joey Hartkamp zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Joey Hartkamp wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Joey Hartkamp. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Joey Hartkamp te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.