Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.000,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage.
Volledige prijslijst

Jody Bernal boeken?

Jody Bernal boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jody Bernal

Wilt u Jody Bernal direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jody Bernal

Een optreden van Jody Bernal betekent swingen. Zijn energieke uitstraling, makkelijke liedjes en enthousiasme maken Jody Bernal ook tot een zeer geschikte artiest voor jonger publiek.

Jody werd geboren in Colombia op 12 November 1981. Hij werd geadopteerd door Nederlandse ouders toen hij 3 maanden was en is opgegroeid in Delft. Al snel bleek dat hij 3 grote passies kende in zijn leven: zingen, sporten en misschien ooit de kans te krijgen om zijn biologische ouders te kunnen ontmoeten. Zingen deed hij reeds vanaf zijn 8e jaar in een jongenskoor uit Delft, waarmee hij o.a. optrad in de Soundmixshow van Henny Huisman. Daarnaast heeft hij altijd heel veel aan sport gedaan. Hij speelt nog steeds voetbal bij de Zoetermeerse club DSO, maar is daarnaast ook een fanatiek snowboarder, waterskiër, en tennisser.

Maar ondanks zijn sportieve en muzikale leven in Nederland, verlangde hij zeer naar het moment waarop hij kennis zou kunnen maken met zijn biologische moeder. Hij vloog op 1e kerstdag 1999 naar zijn geboortestad Bogota. Daar ontmoette hij zijn nieuwe familie: Moeder, broertje, en zusje. Samen met hen vierde hij het nieuwe Millenium. Zonder overdrijving was dit de gelukkigste periode uit zijn jonge leven

Toen hij terug kwam, bracht hij het nummer "Que si Que no" mee. Hij wilde hier een opname van maken om zijn moeder in Colombia te verrassen. Na deze opname viel zijn uitvoering echter zo in de smaak dat hij werd uitgenodigd om mee te doen aan het programma "Your Big Break". De reacties op zijn televisieoptreden waren overweldigend. Vele platenmaatschappijen toonden hun belangstelling en bijna dagelijks werd hij gevraagd om ergens op te komen treden. Dit onverwachte succes was voor Jody Bernal de reden om te proberen een carrière in muziek te beginnen.

Jody Bernal boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jody Bernal zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jody Bernal wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jody Bernal. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jody Bernal te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.