Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Job Bovelander boeken?

Job Bovelander boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Job Bovelander

Wilt u Job Bovelander direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Job Bovelander

Job was al op 10 jarige leeftijd druk bezig met muziek. Halverwege de middelbare school verwisselt hij van school en rondt hij in 2008 de Havo voor Muziek en Dans af. Zijn vervolgopleiding volgt hij in Rotterdam. Job is ook regelmatig te vinden in tv series en in films. Zo heeft hij onder anderen in ‘Onderweg naar morgen’ gezeten en in de familiefilm ‘Kruimeltje’. Verder was Job te zien in musicals zoals 'Op hoop van zegen', 'Volendam de musical' en 'De Jantjes'. Hij heeft sinds 2011 een platencontract bij Cloud9music en bracht in juni 2012 de single ‘Sinds die ene nacht’ uit, die Paradeplaat werd bij Sterren.nl.

Job is te boeken als tape-act, met zijn swingband of samen met de Heeren van Aemstel band

Job Bovelander boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Job Bovelander zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Job Bovelander wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Job Bovelander. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Job Bovelander te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.