Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Eurovisie Songfestival 2012
Volledige prijslijst

Joan Franka boeken?

Joan Franka boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Joan Franka

Wilt u Joan Franka direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Joan Franka

Joan Franka is geboren in Rotterdam op 2 april 1990. Van kinds af aan is Joan gefascineerd door toneel, dichten en muziek. Samen met haar twee jaar oudere zus schreef Joan musicals en speelde deze dan ook bij elke verjaardag en partij. Het duo noemde zich J & N met als grootste inspiratiebron the Spice Girls. Joan is altijd erg gedreven als het gaat om haar muziek. Daarom wist ze al op haar 6e dat ze een carrière in de muziek wilde. “Ik wist niet eens of ik kon zingen, ik dacht alleen: Ik wil het en ik ga het doen ook” .

In haar omgeving was er soms onbegrip voor haar keuze om voor de muziek te gaan. Het duurde dan ook wat langer voordat ze echt aan haar droom ging werken. Joan Franka heeft verschillende opleidingen geprobeerd, maar heeft uiteindelijk gekozen voor de muziek. “ Ik was 17 toen ik voor het eerst optrad met een nummer dat ik samen met een gitarist schreef. Ik wilde gewoon graag alles doen op mijn manier”.

In 2010 werd Joan gescout om mee te doen aan The Voice Of Holland. “In eerste instantie dacht ik, dat is niks voor mij… Maar mijn moeder en zus hebben het erg aangemoedigd. Ik ben dan ook erg blij dat ik mee heb gedaan en dat VanVelzen mij koos. Ik heb er veel geleerd, vooral door het optreden voor zo veel mensen; dat had ik nog nooit gedaan.

Anno Februari 2012 doet Joan Franka mee aan het Nationaal Songfestival voor Nederland met haar nummer

Joan Franka boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Joan Franka zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Joan Franka wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Joan Franka. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Joan Franka te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.