Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 25 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Jo Ha Lee boeken?

Jo Ha Lee boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jo Ha Lee

Wilt u Jo Ha Lee direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jo Ha Lee

JO-HA-LEE ontving louter & alleen positieve reacties van de jury van The Voice of Holland.

Waylon, Lil' Kleine, Ali B en zelfs Anouk waren allen enthousiast en positief over de gezellige, goedlachse Amsterdamse 'Feest-Chinees' die het schopte tot aan de battles.

Inmiddels na de eerste optredens in het land kunnen we met volle overtuiging zeggen dat Jo-Ha-Lee niet alleen de studio van The Voice op zijn kop weet te zetten.

Van feesttent tot aan dorpsfeest en van bedrijfsevent tot aan stadion,
JO-HA-LEE is er klaar voor!!

Jo Ha Lee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jo Ha Lee zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jo Ha Lee wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jo Ha Lee. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jo Ha Lee te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.