Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jivan the G-Funk Robot boeken?

Jivan the G-Funk Robot boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jivan the G-Funk Robot

Wilt u Jivan the G-Funk Robot direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jivan the G-Funk Robot

Een waanzinnige beatboxer die het onmogelijke voor elkaar krijgt in een wervelende tentoonstelling van muziek, soundscapes en special effects!

Tijdens deze show zweept beatboxer ‘RudeBeats’ (ook bekend van tv-programma’s als The Sing Off en titelhouder van meerdere wedstrijden) het publiek op met zijn bizarre vermogen om geluiden perfect na te bootsen en de meest swingende muziek maakt: met zijn mond!

Tijdens de show gebeurt er echter iets heel bijzonders! Twee medewerker (van uw bedrijf óf klant) leveren een pakketje af: een levensechte robot! Jivan the G-Funk robot (bekend van de Pop’arazzi Crew en tv programma’s als Move Like Michael Jackson, Holland’s Got Talent) is de metgezel van RudeBeats en kan alleen maar geactiveerd worden door middel van de geluiden van het beatboxen!

Jivan the G-Funk Robot boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jivan the G-Funk Robot zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jivan the G-Funk Robot wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jivan the G-Funk Robot. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jivan the G-Funk Robot te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.