Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jimmy van den Nieuwenhuizen Band boeken?

Jimmy van den Nieuwenhuizen Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jimmy van den Nieuwenhuizen Band

Wilt u Jimmy van den Nieuwenhuizen Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jimmy van den Nieuwenhuizen Band

De begeleidingsband Jimmy van den Nieuwenhuizen Band boeken voor jouw event? Boek deze band voor artiestenbegeleiding onder leiding van Jimmy van den Nieuwenhuizen voor je feest of evenement.

De Jimmy van den Nieuwenhuizen Band is inmiddels geen onbekende meer in het evenementencircuit en speelde onder andere al op de podia van Vrienden van Amstel LIVE, het Holland Heineken House in Korea, Business Boost Live, diverse evenementen van KLM maar ook in diverse tv-programma’s zoals ‘Paul Pakt Uit’. Vele Nederlandse artiesten spelen graag en vaak met deze band.

Begeleidingsband boeken

Een allround begeleidingsband die de artiesten op jouw evenement extra energie geeft en laat schitteren, met een vleugje rock ’n roll.

Jimmy van den Nieuwenhuizen Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jimmy van den Nieuwenhuizen Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jimmy van den Nieuwenhuizen Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jimmy van den Nieuwenhuizen Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jimmy van den Nieuwenhuizen Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.