Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jim van der Zee boeken?

Jim van der Zee boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jim van der Zee

Wilt u Jim van der Zee direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jim van der Zee

Jim is muzikant in hart en nieren. Als klein jochie begon hij met gitaarlessen en later kwam daar het zingen bij. Hij reist heel Europa door met zijn camper om op straat muziek te maken. Vrijheid is voor hem belangrijk. Hij hoopt op een dag zijn eigen Utopia te kunnen creëren met vrienden, een stuk grond kopen in een ander land en daar een community opbouwen.

Deelname Jim van der Zee aan The Voice

Jim studeert aan het conservatorium en hoopt dat The voice of Holland hem kan helpen bij zijn muzikale ontwikkeling. Tijdens de finale van The Voice Of Holland verslaat Jim van der Zee, de zangeres Samantha Steenwijk.
Hiermee is Jim de winnaar van The Voice Of Holland 2018.

Jim van der Zee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jim van der Zee zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jim van der Zee wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jim van der Zee. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jim van der Zee te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.