Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
  • Opmerking: All Together Now 2020 / The Voice of Holland
Volledige prijslijst

Jill Helena boeken?

Wilt u Jill Helena boeken / huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Jill Helena bekend uit The Voice of Holland vindt u op deze pagina.

Wilt u Jill Helena direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jill Helena

Jill Helena staat in 2013 in de finale van The Voice of Holland en tijdens dit mooie avontuur heeft ze bewust de keuze gemaakt om Nederlandstalig te gaan zingen. Met haar single ‘Als alle lichten zijn gedoofd’  behaald ze de finale en weet zij een nummer 1 hit te scoren. In de periode na The Voice of Holland werkt  Jill samen met producers Rob van Donselaar en Frans Hendriks (Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis e.v.a.) waaruit haar duet met Thomas Berge ‘In m’n armen’ en haar single ‘Mama zeg me’ zijn ontstaan.

Ook is zij iedere dag op TV te horen met de leader van GTST! In het buitenland werkt ze met producers zoals Kevin Dorsey (Michael Jackson), DEEKAY (Missy Elliot, Jordin Sparks, Sugababes), King & White en vele anderen. In mei 2013 komt haar eerste single ‘Runaway’ uit  in Duitsland wat is geproduceerd door het Duitse productie duo King & White. Jill's repertoire is een geweldige mix van dance hits tot mooie krachtige powerballads. Ze is klaar om door te breken in de muziek!

April 2017 verschijnt haar nieuwe Nederlandstalige ballad “Vraag niet meer waarom”, een duet met Ferry de Lits.

Anno 2020 is Jill Helena deelneemster aan "All Together Now" en wint daar de finale met "All by Myself"

Jill Helena boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jill Helena zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jill Helena wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jill Helena. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jill Helena te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.