• Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.475,- excl. BTW
  • Opmerking: The Voice of Holland 2013 / 2014
Volledige prijslijst

Jill Helena boeken?

Wilt u Jill Helena boeken / huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Jill Helena bekend uit The Voice of Holland vindt u op deze pagina.

Wilt u Jill Helena direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jill Helena

Jill Helena is een geboren entertainer, ze is een powerhouse vocalist met een look, een stijl en een voorkomen zoals geen ander en ze is klaar om door te breken in de muziek! Ze heeft met verscheidene mensen gewerkt, waaronder top producers zoals DEEKAY (JLS/Missy Elliot), Charlie Mason (Miley Cyrus), King&White en vele anderen.

In het TV seizoen van 2013/2014 doet Jill Helena mee aan het populaire TV programma The Voice of Holland.

Jill Helena boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jill Helena zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jill Helena wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jill Helena. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jill Helena te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.