Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jibanyan van Yo-kai Watch boeken?

Jibanyan van Yo-kai Watch boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jibanyan van Yo-kai Watch

Wilt u Jibanyan van Yo-kai Watch direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jibanyan van Yo-kai Watch

Yo-kai Watch gaat over een jongetje, dat via zijn speciale horloge in contact treedt met de wereld van de Yo-Kai geesten. Jibanyan is één van de Yo-kai geesten.

De televisieserie is te zien bij Nickelodeon en ook via apps, You Tube en social media, daarnaast is Nintendo al met 2 games op de markt gekomen.

Deze Japanse kat is 1.60 meter, waardoor iedereen die hem ziet, met hem wil knuffelen!

Jibanyan van Yo-kai Watch boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jibanyan van Yo-kai Watch zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jibanyan van Yo-kai Watch wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jibanyan van Yo-kai Watch. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jibanyan van Yo-kai Watch te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.