Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 75 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jett Rebel boeken?

Jett Rebel boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jett Rebel

Wilt u Jett Rebel direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jett Rebel

Jett Rebel, artiestennaam van Jelte SJett Rebelteven Tuinstra (Den Haag, 24 januari 1991), is een Nederlandse zanger, componist en multi-instrumentalist. Tuinstra groeide op in Baarn. Hij toonde al jong belangstelling voor muziek. In 2003 deed hij met zijn band The Edge mee aan het eerste Junior Songfestival. In zijn middelbare schooltijd trad hij op met een reeks verschillende bands die lokale bekendheid verwierven.

Na zijn middelbare schoolopleiding verhuisde hij naar Amsterdam om aan het Conservatorium piano en gitaar te studeren. Hij versterkte in die periode onder meer de popgroepen The Souldiers en Valerius. In september 2012 besloot Jelte Tuinstra onder de naam Jett Rebel zijn eigen muziek te gaan maken. In het voorjaar van 2013 verscheen zijn eerste EP met de titel ‘Venus’, aan het einde van dat zelfde jaar gevolgd door ‘Mars’. De drie singles van deze EP’s werden enthousiast ontvangen en gedraaid door 3FM en andere zenders. Hij trad live op in de televisieprogramma’s Toppop3, De Wereld Draait Door en Serious Request, in het voorprogramma van the B-52′s en werd door Radio 3FM uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Begin 2014 werd zijn single Tonight bij dezelfde zender de 3FM Megahit.

Jett Rebel schrijft zijn eigen muziek en neemt ook arrangementen, productie en opname voor zijn rekening, waarbij hij zelf de zangpartijen verzorgt en instrumenten bespeelt. Bij live-optredens wordt hij begeleid door een band bestaande uit Rick van Wort (drums), Xander Vrienten (bas en zang), Amber Gomaa (toetsen en zang), Jessica Manuputty (zang) en Lorijn “Lexxus” von Piekartz (gitaar). Jett Rebel zelf zingt en speelt synthesizer en gitaar. Hij treedt ook solo op, zoals op het Songbird Festival 2013 in Rotterdam.

Jett Rebel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jett Rebel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jett Rebel wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jett Rebel. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jett Rebel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.