Twilight Entertainment

     
Foto: Nick van Ormondt
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jessica Mendels boeken?

Jessica Mendels boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jessica Mendels

Wilt u Jessica Mendels direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jessica Mendels

Van kleins af aan is Jessica te vinden tussen de coulissen. Ze assisteert haar vader op het podium samen met haar zusje. Bij theaterschool Rabarber ontdekt ze haar liefde voor acteren. Vanaf dat moment nam haar carrière een enorme vlucht. Ze werd gevraagd voor commercials en speelde in bekende televisieseries als Westenwind, Kees & Co en GTST.

Haar stemgeluid werd opgemerkt door producenten en castingbureaus. Inmiddels is haar stem dan ook te horen bij verschillende commercials van grote merken.

Sinds 2006 is Jessica ook te zien als presentatrice bij de diverse zenders van RTL onder andere LiveShop en Ik kom bij je eten. De meeste mensen kennen haar van het zeer succesvolle programma Campinglife, wat ze sinds 2008 samen met Sander Janson presenteerde. Momenteel versterkt Jessica het presentatie team van RTL Vakantie Magazine en is zij het vaste gezicht voor ‘Sabon’.

Jessica Mendels boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jessica Mendels zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jessica Mendels wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jessica Mendels. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jessica Mendels te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.