Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Jeroen Weerdenburg boeken?

Jeroen Weerdenburg boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jeroen Weerdenburg

Wilt u Jeroen Weerdenburg direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jeroen Weerdenburg

Jeroen Weerdenburg wordt geboren in Amsterdam en groeit op in een Amsterdamse muzikale familie. Dagelijks zit hij tussen repetities en muziekoefeningen van de familie. Muziek inspireert hem al vanaf jonge leeftijd en hij nam drumles. Enkele jaren later gaat hij zich verdiepen in zang.

Op 6-jarige leeftijd stond Jeroen Weerdenburg met zijn beste vrienden al in zijn kamer te playbacken en optredens te geven met zelf gemaakte instrumenten. Dromend van een carrière als artiest.

In 2004 besluit Jeroen Weerdenburg om zangles te nemen bij Monique van Haasteren. Monique is een van de betere zangcoaches van Nederland. Dagelijks is hij met zijn zang- oefeningen bezig. Al snel blijkt zijn dat zijn stem vorderingen maakt, waarna Jeroen besluit professioneel verder te gaan.

De producers achter oa. het eerste album van Total Touch en de makers van Sonic surfers (Dorian Broekuyse en Martin Trans) raken geïnteresseerd na het zien van een optreden van Jeroen.
Het uitkomen van singles is vanaf dat moment een feit.

Tevens heeft Jeroen samen met producer/componist Bart Erkelens het nummer Zo zijn opgenomen, welke op diverse radio en televisie stations te zien en te beluisteren is.

Het nummer Verslaafd aan jou gemaakt samen met Lode de Roos kwam in augustus 2011 uit. Eind productie was in handen van Sander Baas, producer van oa. Banger Hart van Rob de Nijs. Schijn je licht op mij, een nummer wat door Jeroen Weerdenburg zelf is geschreven heeft een nr. 1 positie in de pop100 bereikt en hoorde 12 weken bij een van de best gespeelde landelijke singles op RadioNL.

Jeroen Weerdenburg heeft net een nieuwe single gelanceerd: “Naar Huis”. Hij heeft nauwlettend samengewerkt met de producer George Konings en met live muzikanten zoals drummer Hans Eijkenaar en violiste Anne Bakker.

Jeroen Weerdenburg is een begrip in de Nederlandse pop-muziek en jaagt zijn droom na, vol passie en energie.

Jeroen Weerdenburg boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jeroen Weerdenburg zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jeroen Weerdenburg wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jeroen Weerdenburg. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jeroen Weerdenburg te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.