Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jeroen van Koningsbrugge boeken?

Jeroen van Koningsbrugge boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jeroen van Koningsbrugge

Wilt u Jeroen van Koningsbrugge direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jeroen van Koningsbrugge

Jeroen van Koningsbrugge studeerde aan de Toneelschool in Maastricht en aan de Kleinkunst Academie in Amsterdam. Nog tijdens zijn studie werd hij gevraagd voor verschillende toneelrollen. Bij het grote publiek werd Jeroen bekend dankzij zijn rol als Harry Peeters in de dramaserie I.C. Naast acteur is Jeroen van Koningsbrugge actief als cabaretier, regisseur, presentator en zanger. Hij treedt regelmatig samen met Dennis van de Ven op als JURK! Voor hun eerste album Avondjurk kregen ze een Gouden Plaat en ook hun tweede album Glitterjurk was een groot succes.

In de zomer van 2016 ging een droom van Jeroen van Koningsbrugge in vervulling: hij maakte een solo album. Jeroen verbleef een half jaar in Californië en liet verschillende artiesten langskomen om samen muziek te maken en een album op te nemen. Van dit muzikale avontuur werd ook een tv-programma gemaakt: Jeroen in California – Songs of life. In november 2016 stond Jeroen van Koningsbrugge in een uitverkocht Paradiso. Samen met een aantal van de artiesten die te horen zijn op zijn plaat gaf hij daar een eenmalig concert.

Jeroen van Koningsbrugge boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jeroen van Koningsbrugge zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jeroen van Koningsbrugge wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jeroen van Koningsbrugge. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jeroen van Koningsbrugge te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.