Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
  • Opmerking: NPO Radio 5 / Late 80`s / 90`s en hits van nu
Volledige prijslijst

Jeroen van Inkel boeken?

Jeroen van Inkel boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jeroen van Inkel

Wilt u Jeroen van Inkel direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jeroen van Inkel

Jeroen van Inkel werd geboren op 7 Juli 1961 om 11 uur 's avonds in het CIZ Ziekenhuis in Amsterdam als Jeroen Donderwinkel. Zijn gelukkige jeugd bracht hij deels door in Amsterdam-West en deels in Amsterdam-Noord.

Van kindsaf was Jeroen al gefascineerd door het medium radio. Ferry Maat, Fritz Spits, Jan Mulder waren toen al grootheden waar hij naar opkeek.
Jeroen begon bij piraat Radio Nova in Amsterdam en via Radio Decibel en radiogoeroe Lex Harding werd hij aangenomen bij Radio Veronica. Midden jaren ‘80 was daar op vrijdagen (3 jaar lang) Curry & Van Inkel op het toenmalige Hilversum 3. Het middagprogramma 'Rinkeldekinkel' werd geboren maar ging mee naar het commercieel geworden Hitradio Veronica en werd een ochtendshow. Na 13 jaar Veronica maakte Jeroen samen met Edwin Evers deel uit van het Radio 538 dreamteam. Na 4 jaar kreeg hij van Radio Veronica een 'offer he couldn't refuse' en keerde terug op het oude nest. Een gouwe ouwe zender lag hem toch niet zo heel erg bijzonder en toen op 1 september Q-music begon was 'een match made in Heaven' geboren. Positieve radio met een lach en een plaatselijk 'kippevel' is uiteindelijk de formule die Jeroen het beste ligt.

Op 1-9-2014 is Jeroen van Inkel weer terug op zijn oude nest. Op Radio Veronica presenteert hij iedere werkdag van 16.00 tot 19.00 "Van Inkel in de middag"

Jeroen van Inkel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jeroen van Inkel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jeroen van Inkel wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jeroen van Inkel. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jeroen van Inkel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.