Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Feesttent/zalen/festivals € 2995,- excl. BTW/BUMA
Volledige prijslijst

Jeroen Nieuwenhuize boeken?

Jeroen Nieuwenhuize boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jeroen Nieuwenhuize

Wilt u Jeroen Nieuwenhuize direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jeroen Nieuwenhuize

Begonnen als Jeroen Afternoon in het weekend, volgde Jeroen Nieuwenhuize Ruud de Wild op in de ochtend en presenteerde hij de Rabo Top40 op SBS6. De werkzaamheden als dj in het land namen nu ook serieuze vormen aan en ook het buitenland begon te lonken. Het vroege opstaan voor Radio 538 bleek niet meer te combineren met de andere werkzaamheden en dat zorgde ervoor dat Jeroen het middagprogramma van 14 tot 16 uur op werkdagen ging maken.

In december 2013 komt er na -bij elkaar- ruim 10 jaar een eind aan Jeroen’s programma tussen twee en vier. Vanaf januari 2014 zal hij zich qua radio bezighouden met de Mediamarkt Top 40. Een van de best beluisterde programma’s van de Nederlandse radio. Hij zegt daarover: “De Top 40 is mijn geadopteerde kindje. De voorvaderen waren -en zijn- helden van mij. Ik ben er trots op om in dit rijtje te horen. Maar vooral vind ik het nog steeds een voorrecht om Nederland mee te nemen naar het weekend met de grootste hits van het land.”

Jeroen Nieuwenhuize boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jeroen Nieuwenhuize zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jeroen Nieuwenhuize wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jeroen Nieuwenhuize. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jeroen Nieuwenhuize te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.