Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.195,- excl. BTW
  • Opmerking: Belgie € 1495,-
Volledige prijslijst

Jeroen Hazes Imitator boeken?

Jeroen Hazes Imitator boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jeroen Hazes Imitator

Wilt u Jeroen Hazes Imitator direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jeroen Hazes Imitator

Als “kleine jongen” is Jeroen "Hazes "reeds zéér grote fan van Dé Grote André Hazes.
Noem een nummer van André Hazes en Jeroen zingt hem mee van begin tot eind, vraag hem iets over zijn idool en hij vertelt het je.

Reeds een aantal jaar vertolkt Jeroen liederen van André Hazes en is gebleken dat zijn stemgeluid en uiterlijk toch wel zéér dicht bij zijn idool liggen.
Door vele optredens in plaatselijke cafés, zalen en partijen,heeft Lukassen Produkties hem naar een hoger niveau weten te brengen, Jeroen staat werkelijk in alle grote en kleine evenementen, zoals op vrijwel alle MEGAPIRATENFESTIJNEN en andere mega party's. Het nu wel duidelijk geworden dat Jeroen klaar is om aan héél Nederland zijn talent te performen.

Doe uw ogen dicht en krijg rillingen van het zo vergelijkbare stemgeluid van André Hazes, doe ze open en zie wederom die verbluffende vergelijkenis.

Jeroen is inmiddels al een véél geboekte artiest geworden en staat op grote festivals waar hij vaak als één van de beste artiesten bestempeld wordt. Ook de televisie heeft al aandacht aan onze Jeroen geschonken en inmiddels is hij al meerdere malen verschenen in programma’s van Talpa, Tros, TV Gelderland en TV Oost.

Jeroen "Hazes" moet je Zien en Horen.

Jeroen Hazes Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jeroen Hazes Imitator zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jeroen Hazes Imitator wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jeroen Hazes Imitator. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jeroen Hazes Imitator te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.