Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jeopardy boeken?

Jeopardy boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jeopardy

Wilt u Jeopardy direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jeopardy

Wil je een band, die durft buiten de lijntjes te kleuren? Stevige pop/rockcovers, gebracht met passie maar zonder poespas? Simpelweg een dikke liveband? Dan ben je bij Jeopardy (spreek uit: Djeppurdie) aan ‘t juiste adres! Meer dan 15 jaar muzikale evolutie heeft geleid tot een band die inmiddels weet wat ze kunnen. Dé band waar beeld en geluid naadloos samengaan en de toeschouwer wordt getrakteerd op een avond entertainment met alle bekende poprock in de hoofdrol.

Wat brengt Jeopardy: Passie on stage! Wisselende lead-en samenzang, subliem gitaarspel wat wordt gecombineerd met een “animal” achter het drumstel en geschoold toetsenwerk. Een spring-grage bassist maakt het verhaal compleet!

Durf je ’t aan om ’s wat anders te proberen? Jeopardy zal je niet teleurstellen……. Te boeken voor: kermissen, festivals, bruiloften, themafeesten en bedenk ’t maar!

Jeopardy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jeopardy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jeopardy wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jeopardy. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jeopardy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.