Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.195,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf Prijs
Volledige prijslijst

Jeopardy boeken?

Jeopardy boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jeopardy

Wilt u Jeopardy direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jeopardy

Jeopardy, 100% pure pop-rock entertainment !!! 100% Pop-Rock, samenzang, gezonde dosis humor en instrumentbeheersing ten top, méér dan de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid, even more than You can handle !!

Wie? Joost, Ton, Rudy, René & Luc Wat? Rock covers, hedendaags, eigentijds en onverdund! Waarom? Horen, Zien, Voelen, zonder uitzondering….(gegarandeerd!)

Waar? Daar waar JIJ wilt, café, zaal, tent, overal en elk moment, zie agenda !! Jeopardy,inmidddels meer dan een begrip in het pop-rock circuit. 8 jaar evolutie brengt de band naar ongekende hoogte in dit rock-land. Bij uitstek de band waar beeld en geluid naadloos samengaan en de toeschouwer trakteerd op een avond entertainment met pop-rock in de hoofdrol. Knallers van oa Linkin Park, Kane, Snow Patrol, Muse, U2 en Kings of Leon om maar enkele te noemen……. Kreten als: "..Hot as Hell.." en "…ik dacht dat er cd's gedraaid werden.." of de klassieker "..playback?..of zingen jullie echt…" zijn inmiddels gewoongoed geworden. 100% Live, 100% Pure rock entertainment = 100% Jeopardy !!

Jeopardy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jeopardy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jeopardy wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jeopardy. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jeopardy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.