Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Jens Timmermans boeken?

Jens Timmermans boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jens Timmermans

Wilt u Jens Timmermans direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jens Timmermans

Jens Timmermans wordt geboren op 17 april 1973 in Leiderdorp. Jens ging na de HAVO, de studie MTS Electronica doen, maar wilde altijd het liefst bij de radio werken. Op 18 september 1993 begon-ie met z’n eerste programma op Radio Leiderdorp. Daarna deed Jens nog shows vanuit een schuur voor N44-FM in Wassenaar en deed-ie een show op Radio NRG in Delft.

In 1997 begon Jens als stagiair Technische Dienst bij 538. Dat duurde niet lang, want Jens mocht even later elk weekend tussen 07.00 en 09.00 uur het programma Vroeg Of Laat? presenteren. Samen met collega DJ Jeroen Nieuwenhuize zat hij in september 2010 in Sierra Leone, als voorbereiding van de grote actie 538 voor War Child.

Gouden Kooi fans kennen Jens vast nog wel van de videoboodschappen die de bewoners kregen te zien. Ook presenteert Jens 538 Lucky Shot tijdens de thuiswedstrijden van het Nederlands Elftal en doet hij veel voice-over klussen.

Jarenlang presenteerde Jens Greatest Hits op 538, maar sinds 3 september 2012 heeft-ie het stokje overgedragen aan Dennis Ruyer. Jens is sindsdien Manager Nieuw Talent en presenteert elke zondag tussen 08.00 en 12.00 uur D’r Uit met Jens én is uiteraard te boeken voor de 538 DJ On Tour show.

Jens Timmermans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jens Timmermans zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jens Timmermans wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jens Timmermans. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jens Timmermans te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.