Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: The Voice of Holland 2013 / 2014
Volledige prijslijst

Jennifer Lynn (TVOH) boeken?

Wilt u Jennifer Lynn boeken / huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Jennifer Lynn bekend uit The Voice of Holland vindt u op deze pagina.

Wilt u Jennifer Lynn direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jennifer Lynn (TVOH)

Jennifer Lynn treedt al jaren op sinds ze de toetsen op een piano kon bereiken. Sinds de vroege kinderjaren is Jennifer Lynn bezig met het ​​schrijven en uitvoeren van haar eigen materiaal. De afgelopen jaren heeft Jennifer haar muzikale talenten uitgebreid waardoor ze nu ook andere instrumenten bespeeld zoals gitaar, bas, harmonica en drums. In 2013 neemt jennifer Lynn deel aan de The Voice of Holland.

Jennifer Lynn (TVOH) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jennifer Lynn (TVOH) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jennifer Lynn (TVOH) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jennifer Lynn (TVOH). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jennifer Lynn (TVOH) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.