Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Jennifer Ewbank boeken?

Jennifer Ewbank boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jennifer Ewbank

Wilt u Jennifer Ewbank direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jennifer Ewbank

Zingen deed Jennifer Ewbank al voordat ze kon tellen! Met 'De Kleine Zeemeermin' als haar grote voorbeeld begon zij op 9-jarige leeftijd met pianolessen. Daarna volgde al snel zanglessen bij de bekende operazanger Willy Caron. Daarnaast wilde zij ook haar eigen muziek opnemen en de technieken rond het runnen van een soundstudio leren beheersen en volgde daarom in Hilversum een opleiding aan de Soundacademy, die gericht was op het produceren en mixen van muziek.

Op haar debuutalbum zijn invloeden te horen van één van haar grote voorbeelden, zangeres Eva Cassidy. Helaas leeft deze geweldige zangeres niet meer, maar hoe Eva emotie kon overbrengen ontroerde haar. Ook The Eagles en The Beatles waren voor haar belangrijke voorbeelden.

Samen met broer John Ewbank en producer Nando Eweg startte Jennifer in 2009 al met de opnamen van haar debuutalbum. Voordat ze het eindstadium hadden bereikt besloot Jennifer mee te doen aan The Voice of Holland. Jennifer haalde de halve finale met Nick&Simon als coaches. Na TVOH heeft Jennifer de draad weer opgepakt en werkt zij heel hard samen met John en Nando om een mooi geheel te maken.

Haar doel is om door middel van dit album te laten zien wie Jen echt is en de liefde voor muziek te tonen en de wens om gevoelens en gedachten over te brengen.

Op het album staat, naast de top 10-hit 'Line in a song', een selectie van songs geschreven door oa Sara Mclachlan, maar ook Lucie Silvas. Jennifer schreef samen met Rigby- frontman Christon Kloosterboer de titelsong 'London Tree'. Bijzonder zijn de duetten met broer John (There's Us) en 'Ghost in this house, een duet met Nick Schilder. Dit nummer, oorspronkelijk gezongen door Alison Krauss, zong Jennifer eerder samen met Nick tijdens 1 van de live-shows in The Voice of Holland.

Jennifer Ewbank boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jennifer Ewbank zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jennifer Ewbank wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jennifer Ewbank. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jennifer Ewbank te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.