Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jelle Klaasen boeken?

Jelle Klaasen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jelle Klaasen

Wilt u Jelle Klaasen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jelle Klaasen

Jelle Klaasen is momenteel dé revelatie in de dartswereld. ‘First Klaas(en)’ kopte The Times daags na de finale van The Lake Side die ‘Snelle Jelle’ op spectaculaire wijze wist te winnen. De volledig oranjegekleurde eindstrijd ging tussen Klaasen en Van Barneveld en trok meer dan 3 miljoen kijkers, en dat is vrij uitzonderlijk. Daarnaast is Klaassen met zijn 21 jaar de jongste winnaar van The Lake Side ooit!

‘Ik besef wel dat ik de Lake Side gewonnen heb, maar het is nog steeds raar’, zegt een trotse Jelle. ‘Ik keek altijd geboeid naar het toernooi, nam de wedstrijden op en keek ze dan ‘s nachts nog een keer. Dan sta je ineens zélf met de beker in de hand.’

‘Mijn leven staat volledig op zijn kop. Mensen herkennen me ineens op straat, iedereen wil een praatje maken of een handtekening. Dat is best leuk, maar ook wel even wennen.’ Toch blijft de nuchtere Brabander met de beide benen op de grond. Wars als hij is van elke vorm van naast de schoenen lopen. Jelle Klaasen is dan ook een uitermate vriendelijke en bescheiden verschijning die altijd tijd heeft voor een vriendelijk woord voor zijn fans. Dat is ook wat een clinic van Jelle Klaasen tot een erg leuke ervaring maakt.

Het gaat dus hard met Jelle Klaasen. Aanvankelijk was het voor het dartstalent de bedoeling om in drie jaar tijd te groeien. Dat het zó snel zou gaan had helemaal niemand verwacht. Jelle al helemaal niet. Ook al is hij een koele kikker en geeft hij aan niet snel last van zenuwen te hebben, of onder de indruk te zijn van grote namen.

Buitengewoon getalenteerd, superaardig en bescheiden, dat zijn enkele termen waarmee Jelle Klaasen kan worden omschreven. Kenners voorspellen hem een buitengewoon grote toekomst!
 

Jelle Klaasen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jelle Klaasen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jelle Klaasen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jelle Klaasen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jelle Klaasen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.