Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hit:Goedemorgen
Volledige prijslijst

Jelle Amersfoort boeken?

Jelle Amersfoort boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jelle Amersfoort

Wilt u Jelle Amersfoort direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jelle Amersfoort

"Een aanwinst voor de vaderlandse Nederpop” schreef het toonaangevende blad Music Maker iets meer dan een jaar geleden, en ze hebben geen ongelijk gekregen: het lijkt er inmiddels op dat heel Nederland valt voor de frisse "nederpop met een theaterrandje" van Jelle Amersfoort (1980). "Goedemorgen (Ik denk aan uren)", Jelle's eerste landelijke release, behaalde in maart 2008 de 22e positie van de Nationale Top 100, stond enkele weken op 3 in de NL Top 20. Jelle was een week lang elke dag te horen in Stenders Eetvermaak op 3FM.
 
.
Sinds Jelle Amersfoort in 1999 eigenhandig de schouwburg in Dieren uitverkocht, timmert hij druk aan de weg. Zo speelde Jelle al in het voorprogramma van De Dijk, Volumia! en De Kast, werkte hij samen met de Nits, Paul de Munnik en Pater Moeskroen en speelde hij voor een uitzinnig publiek in het Gelredome Stadion. Jelle Amersfoort won verschillende prijzen, zoals de “open podium prijs” van de NCRV (Volgspot), hij stond in de regiofinale van De Grote Prijs van Nederland, was 1 van de 14 kandidaten in RTL4’s “Your Big Break” en heeft liedjes gemaakt voor Yorin’s “Kids for animals”.Sinds eind 2007 is Jelle vaste presentator bij de populaire kinderzender Jetix, alwaar hij dagelijks "De Bamboeclub" presenteert. 
.
Naast de theaterprogramma's die Jelle maakte (waarvan "Schreeuwen Op Straat" de meest succesvolle was) gaat hij ook samen met zijn 4-koppige band gergeld op "kroegentocht". Tijdens de vaak lange en warme avonden speelt de band een greep uit Jelle's repertoire, afgewisseld met bekende en minder bekende covers. De kroegentocht bracht de band onder meer op Texel, waar ze meer dan een maand de huisband waren van de bekende "Sjans" in De Koog. 

Jelle Amersfoort boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jelle Amersfoort zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jelle Amersfoort wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jelle Amersfoort. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jelle Amersfoort te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.