Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hit: Ware Liefde
Volledige prijslijst

Jeffrey Kuipers boeken?

Jeffrey Kuipers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jeffrey Kuipers

Wilt u Jeffrey Kuipers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jeffrey Kuipers

Als we praten over Jeffrey, dan praten we over een artiest die al op zeer jonge leeftijd veel ervaring op heeft gedaan. De in 1980 (06-11-1980, Scheperziekenhuis) in Emmen geboren arbeiderszoon was op jonge leeftijd al een bijzonder kind. Nu, zesentwintig jaar later, is hij dat nog, al is er in die kwart eeuw een heleboel gebeurd.

Ondertussen groeit ‘Ware liefde’ uit tot een echte kroegenhit. Zelfs in het buitenland, waaronder Spanje, Turkije en Griekenland is ‘Ware liefde’ veelvuldig te horen. Jeffrey’s agenda vult zich en er volgen diverse optredens, waaronder in juli een optreden tijdens het festival ‘Levenslied ’s-Hertogenbosch’ voor 20.000 man.

In juli verhuist Jeffrey met partner Michael van Zwol naar hun eerste koopwoning, ze blijven echter in Hoogeveen wonen. Jeffrey neemt in de zomer van 2007 deel aan de RadioNL/TVOranje zomertour. Diverse plaatsen in Nederland worden aangedaan.

Eind oktober wordt de single ‘Jij bent een chica mala’ uitgebracht, het Zuid-Amerikaans getinte nummer, door Jeffrey zelf voorzien van een tekst, wordt wederom goed ontvangen. Er wordt een videoclip opgenomen, een live gezongen registratie van een optreden. In november 2007 komt Jeffrey’s tweede album ‘Ware liefde’ uit. Het twaalf tracks tellende schijfje is een mengeling van up-tempo dansmuziek, hier en daar afgewisseld met een prachtige ballad. Voor de teksten van acht van de twaalf stukken is Jeffrey zelf verantwoordelijk. De productie is in handen van Ten Donkelaar Produkties.
Ben ten Donkelaar arrangeert, musiceert en produceert, de backingvocals worden verzorgd Karin ten Donkelaar en Jeffrey en de algehele supervisie is in handen van Ellis ten Donkelaar.

Jeffrey’s populariteit groeit enorm. Jeffrey geniet van de waardering en voelt zich op het podium weer als een vis in het water.

Jeffrey Kuipers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jeffrey Kuipers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jeffrey Kuipers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jeffrey Kuipers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jeffrey Kuipers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.