Twilight Entertainment

     
Jeffrey Heesen boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Jeffrey Heesen boeken?

Wilt u Jeffrey Heesen huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Jeffrey Heesen vindt u op deze pagina.

Wilt u Jeffrey Heesen direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jeffrey Heesen

De uit het Brabantse Oss afkomstige Jeffrey Heesen maakte een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen 2015 op SBS6. Zijn performance en uitstraling werden door de juryteams bejubeld, en hiermee werd duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is.
Vanaf het moment dat Jeffrey Heesen op 11 september 1990 werd geboren kreeg hij de muziek met de paplepel ingegoten. Zijn vader was immers al een bekende zanger/gitarist in diverse bandjes in Brabant. Op 5-jarige leeftijd bespeelde Jeffrey de accordeon en deed hij mee aan diverse talentenjachten.


In 2004 verscheen de debuutsingle “Hey Lieve Meid”. Met deze single wist de toen 14-jarige Jeffrey veel airplay te vergaren bij diverse grote radio stations en werd hij door critici uitgeroepen tot de kroonprins van het Nederlandse lied. Jeffrey’s uitzonderlijke vocale kwaliteiten bleven niet onopgemerkt. Succesvolle singles én een album volgden en de swingende single “Blijf Vannacht Bij Mij” stond in 2008 wekenlang genoteerd in de Single Top 100. Met singles als “Casanova”, “Ik Heb Je Niet Gevraagd” en “Zomerliefde” was Jeffrey eveneens veel te horen op de Nederlandstalige radio zenders. De bekende hitproducer Waylon van der Heijden (Goldfinger) noemde Jeffrey Heesen zelfs een van de beste zangers die hij ooit in zijn studio heeft gehad.


Inmiddels is Jeffrey zich gaan toeleggen op het schrijven van eigen liedjes. De nieuwe, door John Dirne en Pieter van Schooten geproduceerde single “Mag Ik De Zon Laten Schijnen” is door Jeffrey geschreven, en hiervan zijn de verwachtingen hooggespannen.
Jeffrey Heesen wil in de toekomst niet alleen voor zichzelf, maar ook voor andere artiesten liedjes gaan schrijven. Één ding staat vast: van Jeffrey Heesen gaan we in de toekomst nog veel horen.

Jeffrey Heesen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jeffrey Heesen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jeffrey Heesen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jeffrey Heesen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jeffrey Heesen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.