Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Hit : Als een paling boven water
Volledige prijslijst

Jeff boeken?

Jeff boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jeff

Wilt u Jeff direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jeff

Jeff, alias Jeffrey Oud geboren op 24 juni 1973 te Hoorn. 

Jeff besloot doormiddel van een unieke actie voor War Child, (namelijk het wereld uurrecord zingen verbreken) een stevige voet in het Nederlandse muziekwereldje te zetten. Het resultaat was buiten de veelvuldige media-aandacht, een Europees Record van maarliefst 36,5 uur, een mooi bedrag voor het goede doel, en bomvolle agenda’s voor de jaren erna.

Na vele jaren jaren door heel Nederland te hebben opgetreden, met uitstapjes naar o.a. Dubai en Salou, kreek Jeff een telefoontje om een promo voor de Rabobank in te zingen. Door een perfecte klik tussen Jeff en de producer van “Soundsight” Pieter Straatman is er sindsdien veel gebeurd.

Inmiddels is het geen vraag meer waar Jeff mee bezig is; De singel “Als een paling boven water”,(wat zijn ode was het Volendammer muziektalent), is op 29 augustus landelijk uitgebracht door “Wolk 9” , voor velen beter  bekend als “Cloud9music” Deze stijgt momenteel als een raket in de hitlijsten, en zijn  Nederlandstalige debuutalbum is in de maak. Ook wordt er hard gewerkt aan de campagne voor de samenwerking tussen De Postbank & ING waarvan Jeff het vocale gedeelte op zich gaat nemen. Hiervoor staat hij o.a. Live in Studio 21.

Jeff boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jeff zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jeff wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jeff. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jeff te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.