Twilight Entertainment

     
Foto: Anne Marie Kok
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jeangu Macrooy boeken?

Jeangu Macrooy boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jeangu Macrooy

Wilt u Jeangu Macrooy direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy maakt indruk met zijn persoonlijke nummers en bijzondere stembereik. Live worden zijn soulvolle nummers van het album ‘High On You’ mede tot leven gebracht door Jeangu’s 8 koppige band, inclusief blazers en twee achtergond vocalisten waaronder tweelingbroer Xillan. In 2020 vertegenwoordig Jeangu Macrooy Nederland op het Eurovisie Songfestival.

Met zijn energieke en bijzondere optredens weet Jeangu moeiteloos een hele zaal stil of aan het dansen te krijgen. Jeangu speelde met zijn debuutalbum al Lowlands, North Sea Jazz Festival en allerlei kerken in Nederland plat. In 2019 kunnen we een nieuw album van hem verwachten, in februari presenteert hij namelijk zijn tweede album in Paradiso, Amsterdam.

Jeangu Macrooy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jeangu Macrooy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jeangu Macrooy wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jeangu Macrooy. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jeangu Macrooy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.