Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Je eigen CD boeken?

Je eigen CD boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Je eigen CD

Wilt u Je eigen CD direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Je eigen CD

X-factor, The Voice of Holland, Holland’s got Talent….allemaal kijkcijferkanonnen.
Met CreaCD lift u mee op de talentenjacht-hype die Nederland overspoelt. Zonder strenge jury, maar met blijvende herinnering: je eigen CD!

Met CreaCD haalt u een unieke actie in huis: een blijvende herinnering voor de deelnemers met promotiekansen voor u. Op de cd-hoes en op de cd zelf kan uw reclame worden geplaatst. Uw logo en/of tekst op de full colour hoes en een jingle op elke cd, het is allemaal mogelijk.

Niet alleen als promotie-activiteit, maar ook als onderdeel van uw personeels- of familiefeest is CreaCD een top-actie.
    
CreaCD is uniek, snel, laagdrempelig en vooral: feest!
Zingen, stand-up-comedy, rappen, alles kan. In de mobiele, digitale studio van CreaCD nemen we het op en uw bezoekers krijgen direct het resultaat op CD mee naar huis. Een professionele presentator praat de show voor u aan elkaar.

CreaCD wordt geleverd met een volledige digitale studio, geluid, licht, decor, presentator, technicus, cd’s, full colour cd-hoes inclusief uw logo of tekst.

Hoe werkt het

Wij horen u denken: “Een cd-opname? Dat kost toch heel veel tijd?”
Niet met CreaCD! Zonder onze geheimen prijs te geven, leiden wij u een beetje rond in onze CreaCD-keuken…

Van tevoren wordt uw CD-hoesje vormgegeven. U heeft uw wensen door, wij ontwerpen de hoes en laten deze drukken wanneer u het hoesje heeft goedgekeurd. Geen vervelende verrassingen, maar altijd de gewenste uitstraling van het cadeau dat u uw gasten wil meegeven.

Ruim een uur voor aanvang van de show wordt de digitale studio opgebouwd. Professionele studioapparatuur, professionele fijngevoelige studiomicrofoon, spotlights, een kruk en een mooi nieuw decor. Zoals bekend van de filmpjes op televisie wordt veel afgeregeld met behulp van computers.  Bij CreaCD is dat niet anders. De technicus zorgt ervoor dat de opname goed wordt opgenomen en binnen één minuut aan uw gast kan worden meegegeven. Hoe dat precies werkt? Dat blijft het geheim van CreaCD….

Seizoenen

CreaCD is niet alleen voor elk feest of evenement een topactiviteit, maar het kan ook perfect worden ingezet bij de bekende seizoensactiviteiten.
Wat dacht u van een CD voor Vader- of Moederdag? Een hartverwarmend cadeau van de kinderen voor de liefste vader of moeder. Natuurlijk passen wij ook de cd-hoes aan het thema aan.


Specificaties

CreaCD wordt standaard geleverd met:
-    Nieuw showdecor
-    Professionele opname-apparatuur
-    Ruime keuze aan karaoke-songs
-    CD’s met full colour hoes, naar wens gemaakt
-    Geluidsinstallatie tot 100 personen
-    Lichtinstallatie (T-bar met 4 theaterspots)
-    Technicus
-    Presentator    


CreaCD is standaard 4 uur op uw evenement of feest aanwezig met 4 shows van 45 minuten. Andere showtijden zijn mogelijk. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Je eigen CD boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Je eigen CD zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Je eigen CD wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Je eigen CD. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Je eigen CD te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.