Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jay Zwarts boeken?

Jay Zwarts boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jay Zwarts

Wilt u Jay Zwarts direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jay Zwarts

Jay Zwarts geboren op 17 oktober 1999 in Den Haag. Sinds 2017 begonnen met het releasen van muziek en maakt sindsdien een grote opmars binnen de scene. Met zijn enorme fan base op Instagram biedt hij zijn fans vermaak op het gebied van muziek en entertainment.

Zijn eerste nummer “Ze gaat los” heeft meer dan 100.000 streams op Spotify gehaald. Hierna volgde de track "Hey Dame" die binnen 1 maand over de 100.000 streams op Spotify ging! Na dit succes is er zeker niet stil gezeten. "D2" was na "Hey Dame" de track die binnen aanzienlijke tijd op 125.000 streams op Spotify stond.

Met deze eigen tracks zette hij de toon voor zijn muzikale carrière. Naast het uitbrengen van muziek treedt hij elke maand op door het hele land op diverse feesten. Komende tijd zullen jullie nog veel meer horen over Jay Zwarts. Check in op zijn socials om up to date te blijven van zijn leven in de muziek en privé!

Jay Zwarts boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jay Zwarts zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jay Zwarts wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jay Zwarts. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jay Zwarts te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.