Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jasper van Gerwen boeken?

Jasper van Gerwen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jasper van Gerwen

Wilt u Jasper van Gerwen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jasper van Gerwen

Iedereen droomt ervan om van zijn hobby zijn beroep te kunnen maken. Jasper van Gerwen maakt graag dromen waar en heeft deze stap ook gezet.

Vanaf zeer jonge leeftijd is hij begonnen met goochelen. Eerst met een goocheldoos en later met het grotere werk. Met deze grotere trucs is hij toen begonnen in het Clownsduo Yoko & Ono. Later is hij gestart met het programma van Clown Nono. Via een collega kwam Jasper terecht bij "goochelkring Merlijn" waar hij de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd. Hij is zich gaan toeleggen op de close up magie. Door te gaan werken als goochelaar in verschillende thema-restaurants heeft hij zijn vakkennis uit kunnen breiden.

Jasper heeft inmiddels voor veel verschillende groepen opgetreden. Iedere keer met veel plezier en succes.

Want als je iets als hobby bent begonnen dan blijf je de magie voelen.

Jasper van Gerwen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jasper van Gerwen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jasper van Gerwen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jasper van Gerwen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jasper van Gerwen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.