Twilight Entertainment

     
Jason Bouman boeken of huren voor een optreden? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Winnaar Bloed, zweet en tranen
Volledige prijslijst

Jason Bouman boeken?

Wilt u Jason Bouman huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Jason Bouman vindt u op deze pagina.

Wilt u Jason Bouman direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jason Bouman

Jason Bouman is in 1981 geboren in Zeist en opgegroeid in Harmelen, waar hij nu nog steeds woont. Hij is getrouwd met Samantha en samen hebben zij een zoontje Blaise en een dochtertje is onderweg. Op het moment is Jason te zien in het SBS6 programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’.

Op zevenjarige leeftijd vroeg hij aan zijn vader of hij harp mocht leren bespelen. Zijn vader heeft hem toen verteld dat hij beter toetsen kon leren spelen, omdat daar in die tijd veel vraag naar was. Jason begon aan de muziekschool in Woerden lessen te volgen en groeide al snel uit tot een geschoolde toetsenist. Omdat hij niet van muziekinstrumenten af kan blijven heeft hij zichzelf ook nog basgitaar, gitaar en vooral drums leren spelen.

Toen Jason dertien was begon hij in een band te spelen genaamd ‘The Melody Stars’. Deze band speelde vooral covers van The Shadows, The Beatles en andere 60’s/70’s artiesten. Een jaar later stapte hij over naar ‘The Twilights’, deze band speelde vooral eigentijdse en Nederlandstalige muziek. Toen Jason zestien jaar was begon hij als geluidsman te helpen met het opbouwen van apparatuur. Binnen twee jaar groeide hij uit tot een vakkundig geluidstechnicus. Niet veel later begon hij met wat mede muzikanten de band ‘Destiny’. De band zou later ‘Go 4 it’ en nog wat later tot ‘The Switch Band’ uitgroeien waar Jason de leadzang voor het eerst op zich nam samen met een zangeres, totdat de band in 2012 werd opgeheven.

In 2001 begon Jason als instructeur audiovisuele technieken op het ROC Midden Nederland te Utrecht wat later het Creative College zou gaan heten. Hier is hij doorgegroeid tot docent geluidstechniek. Tijdens zijn werk op school heeft hij als hobby gewerkt als geluidstechnicus voor verschillende evenementen, bands en artiesten.

Op het moment hoopt Jason op een finaleplaats bij ‘Bloed, Zweet en Tranen’ en op een gezonde dochter.

Jason Bouman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jason Bouman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jason Bouman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jason Bouman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jason Bouman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.