Twilight Entertainment

     
Jared Grant EXCLUSIEF boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Jared Grant boeken?

Jared Grant boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jared Grant

Wilt u Jared Grant direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jared Grant

Wanneer je de muziek van Jared Grant hoort doet dit je direct denken aan de ritmische soul, funk en R&B uit van de jaren 70 en de early 80’s. Een periode waarin Grant zich dan ook erg thuis zou voelen.Geïnspireerd door grootheden als James Brown, Michael Jackson, Stevie Wonder en Prince heeft Jared Grant een geheel eigen soundontwikkeld. Jared stond op poppodia als 013, Bird, Grounds en Paradiso. Hij zong een duet met Trijntje Oosterhuis en zong samen met de Britse zangeres Eliza Doolittle. Verder stond hij in het voorprogramma van Alain Clark en wist een avond te vullen in de North Sea Jazz Club met Léon Ware.

Boekingen Jared Grant

Jared Grant wint eind 2012 naast de 3e (jury) prijs ook de publieksprijs van de Music Matters Awards. In 2015 behaalt hij de halve finale van The Voice of Holland. Na vele solo optredens en als gast bij verschillende bands en artiesten, heeft Jared 1 september 2017 zijn eigen album gelanceerd; “Back to my Roots”. Een mix van zijn inspirators, met een vette eigen Soul saus er overheen. De single “Break Out” is een groot succes!

Naast zijn 11-koppige live band (inclusief 4 blazers) is Jared ook te boeken als tape act. Een heerlijke Soul show, met de klassiekers van The Trammps, Michael Jackson, Prince en oa Stevie Wonder. Maar ook met Soul hits van nu, zoals Justin Timberlake, The Weekend en Bruno Mars. Geef aan welke richting u in wil en Jared Grant maakt het waar.

Jared Grant boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jared Grant zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jared Grant wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jared Grant. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jared Grant te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.