Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     
Jared Grant uit The Voice of Holland boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Jared Grant boeken?

Jared Grant boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jared Grant

Wilt u Jared Grant direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jared Grant

De Rotterdamse Jared uit Team Borsato is 24 jaar en studeert aan het Conservatorium. Student of niet, hij heeft al wat enige ervaring: Hij zong een duet met Eliza Doolittle, stond op het podium met Trijntje Oosterhuis en verzorgde het voorprogramma van Alain Clark.

Wanneer je de muziek van Jared Grant hoort, dan denk je ongetwijfeld meteen aan de ritmische soul, funk en R&B uit van de jaren '70 en de vroege 80's. Geïnspireerd door grootheden als James Brown, Michael Jackson, Stevie Wonder en Prince heeft Jared een geheel eigen sound ontwikkeld, die niet onopgevallen is gebleven bij de muziekliefhebbers.

Nu is hij bijna afgestudeerd en is het tijd om Nederland kennis te laten maken met Jared Grant.

Jared Grant is tevens te boeken i.c.m. Jellyfish.

Jared Grant boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jared Grant zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jared Grant wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jared Grant. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jared Grant te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.