Twilight Entertainment

     
Jannes boeken / huren voor een optreden? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 5.850,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Jannes boeken?

Jannes boeken / huren ?

Wilt u Jannes huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Jannes vindt u op deze pagina.

Wilt u Jannes direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jannes

Jannes behoort al jaren tot één van de grootste volkszangers van Nederland. Met zijn gevarieerd Nederlandstalig repertoire amuseert hij vele fans.
 
Jannes’ carrière nam in 1999 met zijn in eigen beheer opgenomen debuutsingle Ben Jij Bij Me direct een vlucht, toen deze werd opgepikt door de piratenzenders in het land. Niet veel later volgde zijn debuut-cd ‘Bella Bianca’, nog geen twee jaar later gevolgd door ‘Van Casablanca Naar Napoli’. Deze zorgde voor de landelijke doorbraak, waarna stipt iedere zomer een compleet nieuwe cd volgde. De hele verzameling albums is nu door CNR Entertainment samengebald tot ‘De Jannes Collectie’, waarbinnen ieder album is voorzien van nieuw artwork en elke cd is voorzien van bonusmateriaal in de vorm van extra tracks en/of videoclips. “Zo’n verzameling roept bij mij veel mooie herinneringen op”, zo stelt Jannes. “En het stelt mijn fans die nog niet alle cd’s hadden in staat deze voor een zacht prijsje alsnog te kopen. Dat de reeks niet te duur werd, vond ik heel belangrijk. Want ik doe alles voor mijn fans en wil ze niet op kosten jagen.”

Naast de collectie is in het jubileumjaar 2010 ook de verzamelaar ‘Het Beste Van Jannes’ uitgekomen, met daarop nummers als Dam Dam, Een Beetje Meer, Ga Dan, Ietsie Petsie en Als Het Zonnetje Schijnt. Plus natuurlijk alle andere hits. 

Wie naar zijn oeuvre kijkt, kan niet voorstellen dat Jannes nog maar een jaar of tien professioneel in het vak zit. Binnenkort komt er een langgekoesterde droom uit aangezien de Drent op 8 september zijn eerste concert geeft in Ahoy. Ruim 15.000 fans zullen kunnen genieten van Jannes. Hij zal een spectaculaire show geven waar kosten nog moeite worden gespaard. Onder begeleiding van een 16-koppige live band zal Jannes zijn grootste hits als Wie naar zijn oeuvre kijkt, kan maar moeilijk voorstellen dat Jannes ‘pas’ een jaar of tien professioneel in het vak zit. Elf, na volgende week twaalf, reguliere albums, een kerst-cd, ontelbare singles en een verzamelaar maakt de collectie compleet. Naast deze bijzondere prestaties komt binnenkort ook zijn langgekoesterde droom uit aangezien de sympathieke Drentenaar op 8 september zijn eerste concert geeft in de Rotterdamse Ahoy. Voor ruim 15.000 fans zal Jannes een spectaculaire show geven waar kosten nog moeite worden gespaard. Onder begeleiding van een 16-koppige live band zal Jannes zijn grootste hits als ‘Adio Amore’, ‘Mijn Naam is Jannes’, ‘Beetje Meer’, Adio Amore en ‘Zwevend naar Geluk’ live ten gehore brengen.

Jannes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jannes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jannes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jannes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jannes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.