Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Janke Dekker boeken?

Janke Dekker boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Janke Dekker

Wilt u Janke Dekker direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Janke Dekker

Janke Dekker studeerde in 1988 af aan de Kleinkunstacademie te Amsterdam. In 1987 werd zij daar “ontdekt” voor de hoofdrol in de musical Evita, waarna een succesvolle musicalcarrière volgde.

Zowel als presentatrice als actrice was zij regelmatig te zien in diverse televisieprogramma’s en ook speelde zij mee in enkele films.

Zij presenteerde o.a. het talentenjacht-programma ‘Verborgen Talenten’ en het muziekprogramma ‘Heartbeatcafé’ voor de NCRV. Tevens presenteerde zij voor SBS6 het lifestyle programma‘Smaakmakers’.

Als actrice en zangeres is zij momenteel op het Nederlandse toneel te zien.

Janke Dekker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Janke Dekker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Janke Dekker wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Janke Dekker. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Janke Dekker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.