Twilight Entertainment

     
Foto: Pepijn Vanthoor
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jan Willem van Engelen boeken?

Jan Willem van Engelen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jan Willem van Engelen

Wilt u Jan Willem van Engelen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jan Willem van Engelen

Jan-Willem van Engelen is vooral bekend door de goede mix van nummers uit de Top 40/ Top 100. Maar ook een avond funky, sexy  house of  dance classics draaien is geen enkel probleem voor Jan-Willem. Door zijn jarenlange ervaring kan hij zich makkelijk aanpassen aan de stijl van de desbetreffende gelegenheid.

Jan-Willem is al jaren één van de vaste  DJ’s op de Radio Veronica Show en heeft de afgelopen jaren gedraaid ook gedraaid op evenementen van onder andere: MTV, BNN, Slam!FM, Yorin FM, RTL en TMF.

Ook op luxe bedrijfsfeesten, vip-afterparty’s en diverse besloten evenementen heeft Jan-Willem de afgelopen jaren veel gedraaid als DJ.

Naast het dj’en is Jan-Willem al meer dan tien jaar werkzaam in de entertainment- en muziek industrie. Na een aantal jaren bij een platenmaatschappij gewerkt te hebben werkt Jan-Willem tegenwoordig bij de Sky Radio Group: het radiobedrijf dat onder meer de radiozenders Radio Veronica, Sky Radio 101 FM en Veronica Hitradio exploiteert.

Jan Willem van Engelen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jan Willem van Engelen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jan Willem van Engelen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jan Willem van Engelen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jan Willem van Engelen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.