Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: commercieel manager, ex profvoetballer, analyticus.
Volledige prijslijst

Jan van Halst boeken?

Jan van Halst boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jan van Halst

Wilt u Jan van Halst direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jan van Halst

Hoe verdienstelijk is een 'kuitenbijter' in het veld? En bijt hij zich in zijn verdere carrière ook zo in dingen vast? Jan van Halst is niet alleen een verdienstelijk analyticus: hij weet zichzelf ook wel aan een grondige en humoristische analyse te onderwerpen.

De voetbalcarrière van Jan Van Halst begon in Zeist, waarna hij via FC Utrecht en FC Wageningen bij FC Twente belandde. Vervolgens was hij bij Ajax wat minder succesvol en werd hij verhuurd aan Fortuna Sittard. Na een nieuwe kans bij Ajax won hij dat jaar met Ajax zowel de competitie als de beker. Hij sloot zijn carrière af bij Vitesse. In 2003 zette van Hals een punt achter zijn actieve voetballoopbaan.

Jan van Halst was tot begin december 2011 commercieel manager en manager algemene zaken bij TC Twente. Als voetbalanalyticus is hij te zien bij NOS Studio Voetbal, bij het programma RTL Voetbal en VI/VI Oranje op RTL 7 en Eredivisie Live.

Jan van Halst boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jan van Halst zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jan van Halst wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jan van Halst. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jan van Halst te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.