Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.095,- excl. BTW
  • Opmerking: nieuwe gage per 03-05-2019
Volledige prijslijst

Jan van Est boeken?

Jan van Est boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jan van Est

Wilt u Jan van Est direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jan van Est

Jan van Est is geboren op 23 mei 1981 in Dordrecht ,waar hij nog steeds woont. Zijn droom was op vroege leeftijd al om zanger te worden. Op jeugdige leeftijd deed Jan al mee aan talentenjachten alwaar hij menige prijs in de wacht sleepte.

Toen hij vijftien was nam hij zijn eerste single op in eigen beheer. Met deze single liep hij bij de mensen langs de deuren om deze te verkopen. Deze single was in zeer korte tijd uitverkocht. Na deze single kwamen veel optredens wat resulteerde in een echte eerste cd genaamd "Met heel mijn hart".

Drie jaar na deze cd kwam er van Jan een Kerst-cd,genaamd "Kerst van de eeuw". Hierop staan drie liedjes .Maar Jan wilde nog hogerop en nog geen half jaar later kwam er weer een cd uit met de titel "Het is weer feest".

Op een dag in Oktober 2000 ging bij Jan thuis de telefoon met de vraag of hij een keer wilde komen proefzingen in de studio bij Emile Hartkamp. Dit natuurlijk tot grote vreugde van Jan die al ruim zes jaar aan de weg timmerde. Na in de studio van Sony-mm te hebben gezongen ging het balletje rollen. Na wat zoeken naar nummers is er uiteindelijk gekozen voor "De zon op m`n bol. Een vrolijk en aanstekelijk liedje waar menig mens op gaat dansen als deze het hoort.

Binnen twee weken stond deze cd al in de mega top 50. Ondertussen blijft Jan ook optreden in het land. Met vele optredens per jaar in heel het land is Jan een graag gezien artiest. Van bruiloften tot braderie`s en van campings tot voetbalstadions.

Dit jonge zangtalent met zijn mooi donkere en stem en zijn altijd goede uitstraling zal binnen zeer korte tijd uitgroeien tot een megaster, een zanger waar we allemaal van gaan houden en die niet meer weg te denken is uit onze nationale muziekwereld.

Jan van Est boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jan van Est zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jan van Est wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jan van Est. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jan van Est te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.