Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.200,- excl. BTW
  • Opmerking: Hits: Mag ik je theezakje even lenen
Volledige prijslijst

Jan van Brusselband boeken?

Jan van Brusselband boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jan van Brusselband

Wilt u Jan van Brusselband direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jan van Brusselband

Bij het ontstaan in 1996 was de richting die de band op wilde al snel bepaald: sfeervol en aanstekelijk met teksten in de eigen taal. Al na een jaar bracht Jan van Brusselband zijn eerste single uit. Meerdere singles en albums volgden. In combinatie met de energieke liveshows is Jan van Brusselband uitgegroeid tot een folkband van formaat. Het gebruik van tin-whistle en accordeon is kenmerkend voor het geluid van de band. Aangevuld met een scheurende gitaar is de slogan 'fris, folky en het rockt' dus zeker van toepassing! Recensies betitelen de stijl van de band als vrij uniek.

Van een optreden op de lerarenopleiding, waar de jongens destijds allemaal studeerden, is de band doorgestoten naar festivals, waaronder Oerol. Het is duidelijk dat de Jan van Brusselband zich thuis voelt in grote mensenmassa's van festivals en feesttenten, maar ook in de gezelligheid en intimiteit van het café.
Na een aantal singles maakte de band in 2006 een volwaardig album, Bruxelles Central; een album met een grote diversiteit aan nummers, waarin de energie van de band duidelijk naar voren komt. Hiermee werd het 10-jarig bestaan van Jan van Brusselband gevierd.

Eind 2008 is een platencontract getekend bij Berk Music. In 2009 is de single 'Twee Emmertjes' uitgebracht, een bewerking op het volksliedje met het welbekende dansje. De single haalde de 35ste positie in de Top 100. Daarna volgden de singles Thuis, Mannen van Stavast en Dronken Zeeman.

In 2011 verscheen het tweede album: LOS!
Na 15 jaar (en een beetje meer...) is Jan van Brusselband levendiger dan ooit! 

Jan van Brusselband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jan van Brusselband zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jan van Brusselband wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jan van Brusselband. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jan van Brusselband te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.