Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jan Vaartjes boeken?

Jan Vaartjes boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jan Vaartjes

Wilt u Jan Vaartjes direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jan Vaartjes

Geboren in Assen op 4 mei 1979 en een zeer groot liefhebber van het Nederlandse lied. Jan kwam op zeer jeugdige leeftijd reeds in aanraking met muziek.

We gaan even 25 jaar terug in de tijd toen Jan een jaar of acht was, en zijn zussen druk met muziek bezig waren. Beiden konden een aardig deuntje zingen, en deden mee aan diverse talentenjachten in het land, en overal ging Jan ook mee naar toe. Het gezin Vaartjes reisden van de ene show naar de andere, en Jan werd steeds meer geboeid door de muziek en vooral het Nederlandse lied. Zijn zussen wonnen regelmatig de talentenjachten en optredens volgden al snel voor de dames. Ook deden ze mee aan het TV programma “De Pats Boem Show” van Will Luikinga waar ze door gingen naar de TV uitzendingen.. Uiteindelijk zijn ze naar een paar jaar gestopt met de muziek.

Door het succes van zijn zussen heeft Jan, heel veel voorbij zien komen in z´n tienerjaren, en mede daardoor had de muziek zijn aandacht volledig getrokken. Jan had een voorliefde voor het Nederlandse lied en luisterde veel naar geheime zenders. Het eerste geld dat hij verdiende op 15 jarige leeftijd met een krantenwijk werd dan ook meteen besteed aan een Cd. “Originele piraten cd deel 20 “. Toen Jan ongeveer 20 jaar was zong hij weleens in karaoke shows uitsluitend voor de fun, en menigeen zei dat hij daar meer mee moest doen. Maar Jan zag dat helemaal niet zitten en ging liever voetballen, dat vond hij mooier dan het zingen. Dat ging een paar jaar zo door, voetbal kijken met vrienden en muziek draaien.

Opeens gooide Jan het roer om, en kreeg toch de ambitie om te gaan zingen. Hij wou graag een plaat gaan opnemen. Na eerst bij diverse mensen te hebben rondgevraagd, over de dingen die je moet weten voor je aan zoiets begint, volgde hij het advies op van platenkoning J. B. Swart uit Valthermond. Jo adviseerde hem om contact op te nemen met zanger, componist en tekstschrijver: Martin Sterken.

Jan belde gelijk met Martin en een afspraak was snel gemaakt. Nadat Jan had uitgelegd wat hij graag wilde, ging Martin aan de slag en zo ontstond in het najaar van 2011 het eerste nummer ”Als ik in jouw ogen kijk”. Eveneens werd er met dank aan William ten Kate, van dit nummer een videoclip gemaakt.

Na het overweldigd succes van het de eerste single volgde mijn tweede single ``Ik ben verliefd ``die ook in samenwerking met Martin Sterken is geproduceerd in eind maart 2012.

In juli 2012 is mijn derde single uitgekomen genaamd "In Benidorm".

In Maart 2013 is mijn vierde single uitgekomen genaamd "Tranen huil je niet voor niets". Deze single was een voorloper van mijn eerste album die in april 2013 is uitgekomen genaamd "Eens schijnt de zon". Deze hele cd zijn eigen nummers en opgenomen bij Martin Sterken.

In augustus 2013 is mijn vijfde single uitgekomen genaamd "M'n koffers staan klaar"

Eind februari 2014 is mijn zesde single uitgekomen genaamd "Eens schijnt de zon"

Ik verheug mij u persoonlijk te mogen ontmoeten op een van mijn optredens in het land.

Jan Vaartjes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jan Vaartjes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jan Vaartjes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jan Vaartjes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jan Vaartjes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.