Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
  • Opmerking: Hit: Stom
Volledige prijslijst

Jan Spijkerman boeken?

Jan Spijkerman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jan Spijkerman

Wilt u Jan Spijkerman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jan Spijkerman

Jan Spijkerman, afkomstig uit de provincie Drenthe, is een jonge zanger die niet alleen als half uur act is te boeken maar ook als avondvullende zanger.

Jan is een echte feestmaker en weet overal te zorgen voor een uitbundige sfeer. Het accent van Jan's repertoire ligt op het Nederlandstalige.

Zijn single "Stom" is uitgekomen in januari 2010 en kwam in de eerste week al binnen op de 70e plaats van de Mega Top 100. De single wordt meteen na de release opgepikt door zenders als Radio NL, radio Continu en radio Simone. De bijbehorende clip krijgt vervolgens veel aandacht bij TV Oranje.

Jan Spijkerman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jan Spijkerman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jan Spijkerman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jan Spijkerman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jan Spijkerman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.