Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Alle hits van Jan Smit
Volledige prijslijst

Jan Smit Imitator boeken?

Jan Smit Imitator boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jan Smit Imitator

Wilt u Jan Smit Imitator direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jan Smit Imitator

Jan Smit imitator Nick Stricker kreeg landelijke bekendheid door zijn TV- en radio-optredens als Jan Smit. De echte doorbraak kwam nadat zijn opa Nick had opgegeven voor het TV-programma 'My Name Is...', waar hij als Jan Smit imitator de halve finale haalde en de zaal op zijn kop kreeg.

Het genre tijdens optredens het optreden van Nick Stricker "Jan Smit look a like "bestaat uit de meest bekende hits van Jan Smit, zijn stem en uiterlijk maken 'het Jan Smit plaatje' compleet.

Jury-uitspraken My Name is...

Erik de Zwart; "Jij mag wel stiekem zeggen dat je Jan Smit bent"
Albert Verlinde; "Je hoort Jan Smit, je ziet Jan Smit"
Kathleen Aerts; "Jij hebt alles van Jan Smit"

Jan Smit Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jan Smit Imitator zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jan Smit Imitator wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jan Smit Imitator. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jan Smit Imitator te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.