Twilight Entertainment

     
Jan Smit boeken / huren voor een optreden? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 14.000,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Jan Smit boeken?

Wilt u Jan Smit huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Jan Smit vindt u op deze pagina.

Wilt u Jan smit direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jan Smit

Jan Smit kon op zijn 25e al zeggen dat hij 10 jaar in het vak zat, een geweldige prestatie! Wilt u Jan Smit boeken? Dan kiest u voor een zanger die al heel jong de status van veteraan bereikt heeft, aangezien hij in 2012 al zijn eerste Greatest Hits-album uit kon brengen, met het overzicht van 15 jaar aan hits! Wilt u Jan Smit inhuren? Dan heeft hij een uitgebreid repertoire waar hij uit kan kiezen.

10-jarige leeftijd

Bent u benieuwd naar de prijs van Jan Smit? Deze is in de laatste jaren enigszins opgelopen, maar dat is ook niet zo vreemd als u terugdenkt aan het lieve schattige Volendamse jongetje dat naar hartenlust ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’ stond te zingen. Hij was toen pas 10 jaar oud! Tegenwoordig kunt u Jan Smit boeken om dat lied te zingen, maar kan hij een complete avond vullen met stuk voor stuk grote hits.

Volwassen Jan Smit huren

Inmiddels is Jan Smit getrouwd en is hij vader geworden. Hij is tot op de dag van vandaag ontzettend succesvol. U kunt Jan Smit inhuren voor een grootschalig evenement, maar ook voor de knusse concerten en optredens draait hij zijn hand niet om.

Prijs Jan Smit

Bent u benieuwd naar de prijs van Jan Smit? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We kunnen u de kosten van Jan Smit aangeven, maar u ook meer vertellen over de verschillende hits die hij de afgelopen 15 jaar scoorde, die hij tijdens uw evenement of festiviteit ten gehore kan komen brengen.

Jan Smit boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jan Smit zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jan Smit wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jan Smit. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jan Smit te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.