Twilight Entertainment

     
Jan Reinder Boeken / Jan Reinder Inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: o.a bekend van het illusionaire TV programma "De Magie van..." op Fox
Volledige prijslijst

Jan Reinder boeken?

Wilt u Jan Reinder huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het boeken van Jan Reinder vindt u op deze pagina.

Wilt u Jan Reinder direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jan Reinder

Jan Reinder toert met verschillende shows de wereld over en staat ook in Nederland op de bühne. Jan biedt een rijk palet aan thema’s en daaraan gekoppelde ‘magic moments’ zodat de klant zijn ideeën optimaal kan overbrengen. Door de jarenlange ervaring in de show business vertolkt hij zijn kennis over uitdagingen, ontwikkeling en creativiteit vol verrassingen. Het is een unieke combinatie van een show met inhoud en entertainment, die op een onvergetelijke manier wordt overgedragen.

BN’ers durven het aan…

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, astronaut André Kuipers, presentatrice Patty Brard en 3FM DJ Giel Beelen hebben de magische krachten van Jan Reinder persoonlijk ervaren. André Kuipers zegt hierover in het programma: ‘Ik krijg er kippenvel van, want wat ik zie kan niet. Het kan echt niet en toch gebeurt het. Griezelig!’. Peter R. de Vries: “Dit is amazing… Hier sta ik helemaal paf van.” De kijker word door Jan uitgenodigd om in een nieuwe wereld te stappen waarin niets is wat het lijkt.

Jan Reinder boeken?

Jan Reinder is te boeken voor vele verschillende doeleinden.

– Entertainment op maat – specifieke bedrijfsshow of entertainment op maat na overleg met de klant: theatershow ‘de Crisis show’ van 60 minuten bijvoorbeeld.
– Bedrijfsshow met een inhoudelijk thema naar keus gepresenteerd met magische effecten (60 – 90 minuten)
– Energizer – korte energizing intermezzo’s met magie (15 – 30 minuten)
– Magisch beïnvloeden – workshop waarin men getraind wordt om beter te leren spreken, een goede boodschap over te brengen en beïnvloedingstechnieken toe te passen (1 of 2 dagen)

Heeft jouw bedrijf een duidelijke visie en wil je dat op een originele manier aan de gasten overbrengen? Dan is Jan Reinder / MagicMinded de key factor voor een succesvolle dag.

Jan Reinder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jan Reinder zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jan Reinder wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jan Reinder. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jan Reinder te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.