Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jan Joost van Gangelen boeken?

Jan Joost van Gangelen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jan Joost van Gangelen

Wilt u Jan Joost van Gangelen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jan Joost van Gangelen

Jan Joost van Gangelen werkte van 1997 tot en met 2005 als redacteur en presentator bij ‘NOS Studio Sport’. Na het presenteren van het ‘WK voetbal 2005 U20’ maakte hij de overstap naar Talpa (later Tien), waar hij samen met Humberto Tan het gezicht was van ‘De wedstrijden’.

De overname van Tien door RTL (2007) had geen gevolgen voor Jan Joost. Hij bleef voetbalpresentator. Momenteel presenteert hij op Eredivisie Live, is hij vaste presentator van de oefen- en kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal en de KNVB Beker (SBS 6).

Docent & entertainer:
Naast zijn werkzaamheden bij ‘Studio Sport’ gaf Jan Joost jaren les op scholen in achterstandswijken, wat hem heeft gevormd als mens.

In 2006 presenteerde Jan Joost ‘De 80’s & 90’s Kwis’ (Talpa) en in 2007 deed hij met zangeres Edsilia Rombley mee aan de zang en coach wedstrijd ‘Just The Two of Us’ (Tien), waarin zij tot de finale kwamen. In 2008 presenteerde Jan Joost met vaste panelleden Viggo Waas en Peter Heerschop de ‘Olympische sportquiz’ (VPRO).

Familie:
Jan Joost is een zoon van de in 2004 overleden sportjournalist Dick van Gangelen.
Jan Joost is in mei 2012 vader geworden van zoon Thijs.

Jan Joost van Gangelen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jan Joost van Gangelen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jan Joost van Gangelen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jan Joost van Gangelen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jan Joost van Gangelen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.