Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jan Jaap van der Wal boeken?

Jan Jaap van der Wal boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jan Jaap van der Wal

Wilt u Jan Jaap van der Wal direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jan Jaap van der Wal

Jan Jaap is de jongste stand-up comedian van de Comedy Train. Na zijn debuut bij Comedy Train werd hij gevraagd om teksten te schrijven voor het satirische nieuwsprogramma van de TROS: ‘Dit was het Nieuws’. Hij schreef ook voor het televisieprogramma Weekly Jones bij SBS 6. Hij treedt regelmatig op in diverse theaters met de Comedy Train en de Fresh Wagon dat erg succesvol wordt ontvangen. (iedere maand een Late Night Freshwagon in de Kleine Komedie. In het weekend is hij vaak te zien in Toomler.

Deze veelbelovende jonge ster heeft meegedaan aan een Masterclass cabaret entertainment onder leiding van Freek de Jonge in het Nieuwe de La Mar Theater in Amsterdam. Tevens is er een documentaire over hem gemaakt: Stand and Deliver. Hij speelt mee in de film van Heddy Honigman “Prive, Gij zult niet stelen”. Jan Jaap verricht ook werkzaamheden voor de radio, hij heeft ervaring opgedaan bij het landelijke commerciële station Talk Radio.

Verder voerde hij iedere laatste maandag van de maand een performance uit tijdens de opname van het radio 2 programma ‘Podium’. Hij schreef colums en droeg deze voor in het programma de Ochtenden (AVRO – radio 2) Tevens schrijft hij voor meerdere televisieprogramma’s, o.a. ‘Dit was het nieuws’ en ‘Later wordt het leuk’.

Jan Jaap van der Wal boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jan Jaap van der Wal zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jan Jaap van der Wal wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jan Jaap van der Wal. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jan Jaap van der Wal te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.