Twilight Entertainment

     
Jan en Jelmer boeken / Jan en Jelmer inhuren voor een optreden
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.450,- excl. BTW
  • Opmerking: 3 FM / 90`s en hits van nu
Volledige prijslijst

Jan en Jelmer boeken?

Wilt u Jan en Jelmer huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Jan en Jelmer vindt u op deze pagina.

Wilt u Jan en Jelmer direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jan en Jelmer

De Jan en Jelmer Messed Up Mashup Show! Mix pop, rock, dance, disco, soul, house, punk en dubstep door elkaar en wat krijg je dan? Als het aan Jan en Jelmer ligt; een feestje!

Jan Versteegh bekend van het PowNews en Expeditie Robinson als MC en Jelmer Gussinklo bekend van 3FM als DJ zorgen samen voor een 2 uur durende show vol mashups. Iedere vrijdagmiddag geeft Jelmer al een voorproefje op 3FM met de "Mashup Request", maar liever nog draait hij een hele avond aan en door elkaar. En daarmee wil hij zoveel mogelijk mensen laten dansen en een leuke avond bezorgen. Dat Jan een rappe tong heeft bewijst hij bijna iedere werkdag in het PowNews! Ook tijdens de "Jan en Jelmer Messed Up Mashup Show" zal Jan de microfoon zeer zeker niet onberoerd laten.

Jan en Jelmer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jan en Jelmer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jan en Jelmer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jan en Jelmer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jan en Jelmer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.