Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.475,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs Bekend van Di-Rect
Volledige prijslijst

Jamie Westland boeken?

Jamie Westland boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jamie Westland

Wilt u Jamie Westland direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jamie Westland

Jamie Westland is bij het grote publiek bekend als drummer van de populaire rockgroep DI-RECT. Naast de vele optredens met DI-RECT draait hij regelmatig in diverse clubs. Inmiddels is DJ Jamie Westland een hot item in het Nederlandse uitgaanscircuit.

Samen met BigBooming Bart, één van zijn beste vrienden én resident in de Haagse discotheek ‘AsTA’ was Jamie dag en nacht bezig met mixen, draaien, platen uitzoeken en feesten bezoeken. Puur beroepsmatig natuurlijk..

Gezien Jamie’s ritmegevoel leerde hij in belachelijk korte tijd mixen en Bart durfde het aan hem regelmatig te boeken op de drukst bezochte Studentenavond van Nederland, de OV StudentNight in de AsTA. Daar deed de Haagse Held Jamie Westland de nodige vlieguren op en stoomde hij zichzelf binnen de kortste keren klaar voor het nóg serieuzere werk.

Jamie Westland boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jamie Westland zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jamie Westland wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jamie Westland. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jamie Westland te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.