Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

James Johnson boeken?

James Johnson boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van James Johnson

Wilt u James Johnson direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie James Johnson

Amerikaanse schoenpoetser en butler! James Johnson neemt u mee naar de wereld waar passie, vreugde, hoffelijkheid, charme en een gulle lach nog heel gewoon zijn. Amerika!

Zoekt u meer dan animatie en meer dan een gastheer? James Johnson is geen film maar werkelijkheid. Zijn Amerikaanse afkomst niet onder stoelen of banken stekend, worden uw gasten met een big American smile ontvangen. Kunnen uw schoenen wel wat extra glans gebruiken? James Johnson is de 3e generatie real American shoeshiners. Met hart en ziel tovert hij de lelijke eendjes onder de schoenen om in prachtige zwanen. Hij is de eye-catcher die de toon zet. Charmant, gastvrij uitnodigend en verrassend! En dat is nog maar het begin….

James Johnson boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over James Johnson zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over James Johnson wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van James Johnson. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over James Johnson te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.