Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 3.650,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden. excl. reiskosten
Volledige prijslijst

Jamento boeken?

Jamento boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jamento

Wilt u Jamento direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jamento

Jamento is de partyband die zich onderscheidt door op elke gelegenheid het publiek in de spreekwoordelijke ‘spotlights’ te zetten. Altijd geeft de band met veel energie, vaart en vaardigheid de volle 100%. Dit is de daadwerkelijke overtuiging waarmee Jamento de instrumenten en het publiek bespeelt. Geen van a tot z ingestudeerd programma met plichtmatige danspasjes en ‘plastic smile’, maar pure improvisatie & plezier van de bovenste plank. Doordat alle bandleden stuk voor stuk topmuzikanten zijn, blijft de kwaliteit te allen tijde gewaarborgd.

Boekingen Jamento

Jamento biedt echter veel meer dan techniek, organisatie en vaardigheid: de muzikanten voelen zich bovenal entertainers die als doel hebben
het publiek ‘uit hun dak’ te laten gaan. Het enorme repertoire omvat een veelvoud van muziekstijlen die de band zonder uitzondering met overtuiging neerzet. Jong of oud, Jamento bezit de aantrekkingskracht om iedereen los te krijgen. Zo vloeit de muziek over van recentelijke hits naar classics en weer terug. Zoals gezegd, de muzikanten zijn stuk voor stuk topmuzikanten en hebben hun sporen verdiend in de jazz en popmuziek. Niet veel muzikanten kunnen zeggen te hebben gewerkt met klinkende namen als Lionel Ritchie, Shakira, Ce Ce Peniston, Armin van Buuren, Tiësto, Fedde le Grand, Mr Probz, Bergit Lewis, Big Black & Beautifull, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Loïs Lane, Jeroen van der Boom. Deze jongens wel!

Jamento Topband

In één opzicht is Jamento echt uniek... live DJ als instrument binnen een band. Een werkwijze die je alleen maar tegenkomt binnen de techno wereld. Zo brengt Jamento de climax naar een nog grotere hoogte dan het originele nummer of welke remix dan ook! Wat Jamento ook bijzonder maakt is de ‘hechte band’ en ‘chemie’ tussen de bandleden onderling. Noem het ‘vibe’, ‘vonk’, ‘click’ of ‘fun’: dit op tal van manieren te beschrijven fenomeen wordt niet alleen op het podium maar ook ‘van voor tot achter in de zaal’ gevoeld. Een belangrijk gegeven: muziek en entertainment zijn nu eenmaal emotie. Bijzonder is ook de eigen sound van de band. Zelfs door de uiteenlopende stijlen heen hoor je Jamento. Dit is een kenmerkend verschil tussen een ‘goede coverband’ en een ‘topband’, die de meest uiteenlopende nummers met eigen authenticiteit weet te brengen. Anders gezegd: Jamento steekt de vele bekende covers in een origineel en goed zittend en dansend eigen jasje! Tot slot nog een bekentenis: spelen met Jamento is voor de bandleden zelf eigenlijk ook altijd ‘een uitje’!

Jamento boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jamento zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jamento wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jamento. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jamento te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.