Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jamento boeken?

Jamento boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jamento

Wilt u Jamento direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jamento

Jamento is een super professionele band met een strakke presentatie en een show zoals je die maar bij weinig artiesten ziet. Een band met conservatorium geschoolde topmuzikanten, die o.a. hebben samengewerkt met; Lionel Ritchie, Shakira, Michael Franti, Trijntje Oosterhuis, Kane, Jeroen van de Boom, Michiel Borstlap en nog vele anderen.

Jamento is veelzijdig. Kijk naar het repertoire er is geen andere band met zo'n groot en breed repertoire. Draait geen standaard repertoire of setlijst af, past zich moeiteloos aan aan iedere situatie. Top 40, Rock, Pop, House, Dance, Dance Classics, Soul, Nederlandstalig, Sixties, Salsa, Merengue, Samba, Bossa Nova, Jazz en Lounge.

Op alle mogelijke soorten evenementen inzetbaar! Band met DJ die ervoor zorgt dat het feest blijft. Speelt alle bekende hits maar toch net iets anders dan bij de meeste partybands. Een band met heel veel ervaring, met de beste referenties die een band zich kan wensen. Van kleine tot grote feesten, de belangrijkste festivals, van volksfeesten tot aan het koningshuis. Jamento maakt altijd iedereen blij,

SUCCES GEGARANDEERD !!!

Jamento boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jamento zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jamento wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jamento. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jamento te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.